2024. július 24., szerda

Körforgás Write Tag - JÚNIUS

Üdv, mindenkinek!
Amint ígértem, meg is hoztam az elmaradt hétvégi bejegyzés, ami most megint egy újabb Write Tag kihívásos poszt lett, ezúttal a júniusi hónap kihívása. 






Június: Repülés


SZABÁLYOK:
  • Bármikor csatlakozhatsz – a korábbi hónapok kitöltése nem kötelező, de persze szabad.
  • Másold be a szabályokat és a kérdéseket a bejegyzésed elejére!
  • A linktree segítségével jelöld a játék ÖTLETGAZDÁJÁT!
  • Ha másnál láttad a taget, linkkel jelezd, hogy TŐLE hoztad!
  • A játék platformfüggetlen – bárhol találkoztál vele, átviheted magadhoz, akkor is, ha más platformon vagy aktív.
  • Jelölni szabad, de nem kötelező – beszállhatsz akkor is, ha senki nem hívott ki, és neked sem kell másokat jelölnöd. De ha szeretél meghívni embereket, megteheted, csak értesítsd őket.
  • A bannert vinni szabad, de nem kötelező.
  • Válaszolj a kérdésekre! (Ha van +1-es, azt se felejtsd ki!)
  • Ha van ötleted, használd ki a +1 lehetőséget! (nem kötelező)
  • Ha van kedved, kommenteld akár az ötletgazdához, akár ahhoz, akinél láttad a taget, hogy kitöltötted, hátha bekukkantanak hozzád! ;)  




KÉRDÉSEK

  1. Repültek már valaha a karaktereid? (Akár maguktól, akár eszközzel.)
  2. Mik a legmagasabb helyek, ahol a szereplőid valaha jártak?
  3. Ha valamit kidobunk, szoktuk azt mondani, hogy “Na, ez repül.” Volt már nálad, hogy karakter, szál, jelenet, etc. “repült”?
  4. Mikor érzed azt írás közben, hogy szárnyalsz?
  5. Alig kezdődött el a játékunk, egyet pislogtunk, és már elrepült az év fele. Hogy álltok most? Haladtatok akár írással, blogolással, akár pihenéssel? 
+1 Ha valamelyik helyszínre elutazhatnál a történeteidből, melyiket választanád és miért?




1. Repültek már valaha a karaktereid? (Akár maguktól, akár eszközzel.)

Igen, repülővel. Esme és Carlisle az Amerikai Egyesült Államokon kívülre is utaztak már így (Franciaország, Anglia), a gyerekek pedig Amerikának belül ültek már többször repülőre, hogy a nagyszülőkhöz utazzanak Ohio-ba. (Technikailag Lilly is megjárta a visszafele utat Franciaországból, hiszen akkor már a pocakban volt, és Will is repült már a születése előtt, mégpedig Esme hasában Ohio-ba a nagyszülőkhöz :D) Jasper ezen kívül rendszeresen ingázott Seattle és Chicago között egészen kicsi kora óta.




2. Mik a legmagasabb helyek, ahol a szereplőid valaha jártak?

A kis családunk rendszeresen jár a Mount Rainier Nemzeti Parkba kirándulni, talán így ezt emelném ki, mint helyszínt. Gyerekekkel nyilván rövidebb és kevesebb kihívással teli útvonalakat választanak, de Esme kifejezetten kedveli a kicsit meredekebb kaptatókat :D 




3. Ha valamit kidobunk, szoktuk azt mondani, hogy “Na, ez repül.” Volt már nálad, hogy karakter, szál, jelenet, etc. “repült”?

Jelenetek és ötletek is voltak már, amik "repültek". Ami nagyon nem tetszik, az általában törlésre kerül, de amit még felhasználhatónak tartok, azokat beteszem az én kis "vázlat" fájlomba, és ott gyűlnek ezek a meg nem valósított sorok. Ez a dokumentum már 100 feletti oldalszámnál tart, így vannak ötletek bőven, amik itt végezték, és nem csak rosszak. Néhány szívemnek nagyon kedves sor vagy jelenet is kötött már itt ki, mert vagy nem tudtam megvalósítási saját írói képességeim korlátja miatt, vagy mert nagyon megakasztotta a történet gördülését, de időnként visszaolvasom ezeket, és mindig megmosolyogtatnak :) 




4. Mikor érzed azt írás közben, hogy szárnyalsz?

Nem is tudom. Mindig? :D Az azért túlzás lenne. De munka után általában alig várom, hogy leülhessek írni, és még ha csak pár sort sikerül is, de foglalkoztam a történetemmel. Persze nem habos-babos minden, ennek is megvannak a nehézségei, a rossz napok, amikor úgy érzed, semmi értelme nincs annak amit csinálsz, mert úgyse olvassa senki...de ennek ellenére imádom csinálni. 




5. Alig kezdődött el a játékunk, egyet pislogtunk, és már elrepült az év fele. Hogy álltok most? Haladtatok akár írással, blogolással, akár pihenéssel? 

Igyekszem rendszeresen írni, de nem szeretném elkapkodni a történetet csak amiatt, hogy tartsam az ütemtervem. (A munka miatt nem tudok mindig annyit írni, mint szeretnék) Inkább fókuszálok a minőségre és mennyiségre, mint a gyorsaságra, a köztes időt pedig igyekszem érdekességekkel kitölteni, hogy a blog ne pangjon :) A pihenés sajnos nem volt opció az elmúlt fél évben, de igyekszem azt is beiktatni most már.




+1 Ha valamelyik helyszínre elutazhatnál a történeteidből, melyiket választanád és miért? (Abeth-től a kérdés :D )

Seattle és a körülötte lévő nemzeti parkok :D Nagy álmom elmenni oda, a bakancslistás helyeim között szerepel az a környék. 




Az én +1 kérdésem: Van olyan karaktered, aki fél a repüléstől? 



Az én kihívottjaim: bárki, aki ezt olvassa :D




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése